Vi är din brandskyddskonsult!

Våra främsta arbetsuppgifterna är konsultation, konstruktion, projektledning samt utredningar av sprinklersystem.

K-TEK breddar nu sitt tjänsteområde

Detta innebär nu att K-TEK kan ta ett större åtagande gällande konsulttjänster genom att PeGe kommer in med el- och brandlarmskunskaper.

PeGe kommer närmast från COWI där han var gruppchef över ett antal elkonstruktörer samt jobbat som besiktningsman under drygt två år. Innan dess så har PeGe jobbat som elkonstruktör/besiktningsman sedan 2000. Lars-Åke Kull, VD för K-TEK är lyrisk inför den fortsatta utvecklingen.

– Det här känns fantastiskt och stärker vår position på marknaden då vi i framtiden har möjlighet att utveckla verksamheten även inom sprinklerområdet, säger han.

PeGe kommer in med stor erfarenhet och ett brett kontaktnät från konsultbranschen och vi kommer att ha stor nytta av honom även inom sprinklerprojekteringen, fortsätter Lars-Åke.

För mer information, kontakta Lars-Åke Kull, VD

072-857 01 54  |  lars-ake.kull@k-tek.se

Eller kontakta PeGe Svedberg, Besiktningsingenjör

pege.svedberg@k-tek.se  |  072-857 01 55

Medarbetare hos K-TEK

K-TEK breddar nu sitt tjänsteområde till att även innefatta besiktningsverksamhet genom att vi lyckats anställa PeGe Svedberg som sedan tidigare är certifierad besiktningsman brandlarm samt elkonstruktör och nu har certifierat K-TEK till besiktningsfirma brandskyddsanordningar enligt SBF 1003.

Maila oss